UTLEIE

LEIE AV TO-HESTERS BIL

STX 2 hesters bil fra 2019 med god lagringsplass, modell med ekstra plass bak leies ut for korte og lengere perioder.

STX 2 hestebil leies ut, 2019 modell, 170 hk, Automat, Hingsteinnreding, 3 seter, creme skinnseter, ryggekamera, Kamera og vifte i hestedel, Kjøres med førekort klasse B, nyttelast 840 kg. Hengerfeste kan trekke 2500 kg.


  • 4 timer: kr1000,- (inntil 100km)

  • Dagleie: Kr 1500,- (inntil 300 km)

  • Langhelg torsdag – søndag (inntil 1000km) : Kr 4500,- (3,5 døgn)

  • Ukeleie (inntil 1400km): Kr 7000,-

Moms kommer i tillegg på alle priser


Bompenger og diesel kommer i tillegg.

Bilen skal leveres tilbake rengjort og med full tank.

20% rabatt ved leie fra ett døgn og mer

Bilde av hestebilen forfra og bakfra.

LEIE AV CAMPINGVOGN

Priser og depositum:

  • 5000kr for en uke,

  • 3500kr for fredag til søndag.

Dersom du ønsker å reservere vognen, betaler du 25% av leiesummen på forhånd. Dette er noe som sikrer at vognen er ledig og klar til deg i ønsket periode. Reservasjonsgebyret refunderes ikke dersom du senere ønsker å avbestille. Resterende leiebeløp betales ved leiestart.

4000 kr i depositum betales ved leiestart. Dette refunderes når leietaker har levert tilbake campingvognen i den tilstand den ble hentet i. Kontrakt signeres på hentedagen.

Ukesleie skjer i hovedsak fra søndag (dagen før leie uken) kl 16 til søndag kl 12.

Forsikring:

Vognen er kaskoforsikret, så skulle du være uheldig ute på veien, så må du ikke erstatte mer enn egenandelen på 4 000 kroner. Reiseforsikring er ikke med.

Campingvogn fra utsidenFortelt.Soveplass i campingvognenInteriør campingvognenInteriør campingvognenKjøkkenetInteriør campingvognenSofahjørnetSofahjørnetSofahjørnet fra annen vinkelKjøkkenetSkapplassVasken på badetToalettet på badetKøyesengKøyesengInne i skapet, trådhyller.SpisebordHylleplassKjøkken og vinduTermostatCampingvognCampingvogn med fortelt
Aam ridesenter på Svartedal gård.

LEIE AV LOKALER

Vi leier ut ridehallen, utendørs ridebane, kurslokaler og butikklokaler. Ta kontakt for å få priser og tilgjengelighet.


BURSDAGSFEST PÅ GÅRDEN

Vi kan arrangere bursdagsfest for barn på gården. Egner seg spesielt godt for de som er interessert i hest. Vi kan ordne brus, pizza, is og sørge for leker/hilse på hester, osv. Ta kontakt, så kan vi bli enige om arrangementet og prisen.


Aam Ridesenter

Stall Svartedal, Erikstadveien 451, 1540 Vestby | Telefon 901 03 533 | E-post: anita.aam@gmail.com | Personvern og cookies

Nettstedet er utviklet av OXIO